Saç Ekimi Nedir Ve Nasıl Yapılır?

Saç Ekimi Nedir Ve Nasıl Yapılır?

Saç ekimi operasyonları bölgesel saç dökülmeleri ya da saç dökülme başlangıcı olan kişiler için uygulanmaktadır. Tüm bu uygulamalar kişiye yönelik yapılır. Saç ekimi için son teknoloji cihazlar kullanılmaktadır.

Saç derisine özel bir şekilde nüfus eden vitaminler üzerinden yeni saç kökleri oluşmaya başlamaktadır. Saç ekimi nedir sorusu için kliniğimiz içerisinde yaptığımız farklı uygulamalar mevcuttur. Bu uygulamaların tamamı saçın kökten uca beslenmesine yardımcı olur. Saç ekimi nasıl yapılır soruları için FUE ve DHI saç uygulamaları geliştirilmiştir. Bunlar saç derisine mikro uçlu cihazlar ile işlem yapmaktadır. Saç kökleri oluşturacak vitaminlerin enjekte edilmesi ile saç ekimi işlemleri tamamlanmaktadır. Saçın tüm yüzeylerine uygulanan bu işlemler daha kaliteli ve hacimli bir görünüm oluşturmaktadır. Üstelik saç dökülmeleri engellenmekte, saç kökleri saç derisine daha sıkı bir şekilde bağlanmaktadır.

Saç Ekimi İşlemleri Sonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Saç ekim işlemleri beraberinde bazı dikkat edilmesi gereken durumlar ortaya çıkartmaktadır. Bunların başında saç derisine saç köklerinin bağlanması ile kimyasal ürün kullanımından kaçınılmasıdır. Saç derisinde hasar yaratacak ürünlerden uzak durulmalıdır.

 

 Saç yıkama ve bakım uygulamalarında hassas saç yapısına özel ürünler kullanılmalıdır. Saç ekimi operasyonları sağlıklı ilerlemesi için beslenme düzenine de dikkat edilmelidir. Aynı şekilde yıkama aralığı ve kullanılan yağlar da saç derisini yormayacak aralıkta devam etmelidir.

Saç Ekimi İşlemlerinin Avantajları Nelerdir?

Saç ekimi işlemleri pek çok açıdan avantaj yaratmaktadır. Bu operasyonlar sayesinde saç derisinde yeni kökler oluşmaya başlamaktadır. Aynı şekilde saçların beslenmesini sağlar. Daha hacimli bir saç görünümü için yapılan bakımlar önemlidir.

Doğal ve besleyici saç yağları kullanımı ile saç ekimi işlemlerine destek verilmektedir. Bu sayede saçlar kalıcı çıkmakta ve istenen uzunluğa kısa süre içerisinde girerek hacim kazanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da inceleyebilirsin

Yardıma mı İhtiyacınız Var?
💬Yardıma mı ihtiyacınız var?
Merhaba 👋
Sana yardım edebilir miyiz?